Η BMW δεν θα κατασκευάσει pickup μοντέλο

Σχετικά άρθρα

Για ακόμη μια φορά η BMW έκανε γνωστό πως δεν θα κατασκευάσει ένα pickup μοντέλο, με τον επικεφαλής σχεδιασμού της εταιρίας, Adrian van Hooydonk να λέει:

Είναι προφανές ότι δεν ταιριάζει με τη μάρκα ένα pickup. Δεν χρειάζεται να ακολουθούμε κάθε τάση που συμβαίνει. Αν πάμε σε ένα τμήμα, τότε θέλουμε να πάμε εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό που βλέπω και βρίσκω ενδιαφέρον είναι ότι κατά τη διάρκεια του covid, είδαμε μια τάση για άτομα που θέλουν να περνούν χρόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Ο Van Hooydonk είχε ωραία λόγια να πει για τα pickup, γενικά, λέγοντας πως αυτά “γίνονται πιο εξελιγμένα και πιο εκλεπτυσμένα” χρόνο με τον χρόνο.

Το 2019 η BMW δημιούργησε ένα μοναδικό X7 pickup, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως show car κατά την διάρκεια των BMW Motorrad Days.

ΠηγήBMWblog.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Renegade Design βελτιώνει την BMW XM

Η Renegade Design, ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι, έχει βγάλει στην αγορά ένα νέο bodykit για την BMW XM, που είναι χειροποίητο,...

Η επόμενη BMW M3 θα είναι και ηλεκτρική και θα ονομάζεται iM3

Η BMW προχώρησε στη καταχώρηση του ονόματος iM3, με το όνομα να χρησιμοποιείται στην επόμενη γενιά της M3 που θα είναι διαθέσιμη και ως...