Επίσημο: Η Audi αγόρασε μετοχές της Sauber για την είσοδο της στην F1

Σχετικά άρθρα

Πριν τρεις μήνες η Audi ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με τη Sauber Motorsport, ώστε η γερμανική εταιρία να εισέλθει στην F1. Παράλληλα, η εταιρία με έδρα το Ingolstadt της Γερμανίας είχε κάνει γνωστή την πρόθεση της να αποκτήσει μερίδιο στον ελβετικό όμιλο.

Αυτό έγινε σήμερα πραγματικότητα, με την Audi να αγοράζει ένα μειοψηφικό πακέτο μετοχών στην Sauber, ούτως ώστε η Sauber να τρέξει ως εργοστασιακή ομάδα της Audi από το 2026 και μετά.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνεργασία της Audi και της Sauber αναμένονται τους επόμενους μήνες. Προς το παρόν, η ομάδα θα συνεχίσει με την επωνυμία της Alfa Romeo στη Formula 1, αλλά πιστεύεται ότι θα επιστρέψει στο όνομα Sauber για τις σεζόν 2024 και 2025.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr