H Lotus Technology στο χρηματιστήριο με αποτίμηση 5,4 δισ. δολαρίων

Σχετικά άρθρα

Η Lotus Technology εισέρχεται στο χρηματιστήριο μετά τη συγχώνευση της με την SPAC εταιρία L Catterton Asia Acquisition Corp, με την αποτίμηση της εταιρίας να ανέρχεται στα 5,4 δισ. δολάρια.

Η Lotus Technology θα λειτουργήσει ένα επιχειρηματικό μοντέλο και θα επικεντρωθεί στην έρευνα, την ανάπτυξη και τη διανομή ηλεκτρικών αυτοκινήτων παγκοσμίως.

Η Lotus Technology λειτουργεί ως τμήμα τεχνολογίας, πωλήσεων και μάρκετινγκ της Lotus, λέγοντας η είσοδος της στο χρηματιστήριο θα ανοίξει νέους δρόμους στην ηλεκτροκίνηση, την ψηφιοποίηση και την πνευματικοποίηση. Η Lotus Technology συνέβαλε ουσιαστικά στην δημιουργία του Lotus Eletre , παρέχοντας την αρχιτεκτονική 800V, το πρώτο αναπτυσσόμενο σύστημα LiDAR στον κόσμο και το λογισμικό.

Η L Catterton Asia Acquisition Corp έχει δεσμούς με τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, τον Bernard Arnault της LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, που λειτουργεί ως παθητικός επενδυτής μειοψηφίας στην L Catterton Asia Acquisition Corp.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...