Η VW ανανέωσε τα Atlas και Atlas Cross Sport

Σχετικά άρθρα

Το δεύτερο facelift των Atlas και Atlas Cross Sport παρουσιάσε η Volkswagen, με τα SUV να αποκτούν νέους LED προβολείς, νέα μάσκα, χρωμιομένα διακοσμητικά, με μια LED μπάρα να διατρέχει τη μάσκα και να ενσωματώνεται με τα φωτιστικά σώματα.

Επίσης υπάρχει φωτιζόμενο λογότυπο, νέοι προφυλακτήρες, νέα αεροτομή, νέες ζάντες 18″ έως 21″ και στο εσωτερικό υπάρχουν καλύτερης ποιότητας υλικά, δερμάτινες επενδύσεις, οθόνη αφής 12″, ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25″ και κρυφός φωτισμός με 30 διαθέσιμα χρώματα.

Μηχανικά δεν προσφέρεται πλέον τον 3.000 κ.εκ VR6 κινητήρα. Διαθέσιμος είναι ο 2,0-λιτρος TSI κινητήρας απόδοσης 272 ίππων με 370 Nm ροπής που συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με τη κίνηση να στέλνεται στους μπροστινούς τροχούς. Το σύστημα τετρακίνησης 4Motion βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...