Επίσημο: Mercedes-AMG W14

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes-AMG F1 μόλις αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο για το πρωτάθλημα της Formula 1 του 2023. Το όνομα αυτού είναι W14 και η παρουσίαση του έγινε στην πίστα του Silverstone, ώστε αργότερα μέσα στην ημέρα να γίνει και το καθιερωμένο shakedown του από τους δύο οδηγούς της ομάδας.

Η Mercedes επιστρέφει στο μαύρο livery, ένα χρώμα που είχε στο παρελθόν το 2020 και το 2021, αφού πέρασε το 2022 στο πιο παραδοσιακό ασημί χρώμα. Αυτό είναι το δεύτερο μονοθέσιο που θα δει τους Lewis Hamilton και George Russell να αγωνίζονται ως teammates. Νέο πρόσωπο στην ομάδα είναι ο Mick Schumacher, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη τρίτου οδηγού, μετά την μη ανανέωση του συμβολαίου του από την Haas.

Η ομάδα με τα οκτώ συνεχόμενα πρωταθλήματα κατασκευαστών είχε μια μέτρια επίδοση την περασμένη σεζόν, με μόλις μια νίκη στο ενεργητικό της. Αυτή ήρθε στο Βραζιλιάνικο GP από τον Russell, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη νίκη στην καριέρα του. Επιπλέον, ο Hamilton δεν κατάφερε να δει πρώτος την καρό σημαία σε κανέναν αγώνα μέσα στη σεζόν, για πρώτη φορά στη θητεία του στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr