Ακούστε το νέο V12 supercar της Ferrari να ανεβάζει στροφές

Σχετικά άρθρα

Πριν τέσσερις μήνες η Ferrari έβγαλε για πρώτη φορά σε δημόσιους δρόμους γύρω από το εργοστάσιό της ένα μουλάρι δοκιμών, το οποίο βασίζεται στη Roma αλλά έχει επιμηκυμένο καπό. Χθες, το ίδιο πρωτότυπο της ιταλικής εταιρίας εθεάθη να συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης στους δρόμους κοντά στο εργοστάσιο της ιταλικής εταιρίας, στο Μαρανέλο.

Οι μέχρι σήμερα πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τις πρώιμες δοκιμές του μοντέλου που θα αντικαταστήσει την 812 Superfast (GTS και Competizione), οι πωλήσεις της οποίας έχουν πλέον ολοκληρωθεί, και κάτω από το μακρύ καπό το αυτοκίνητο κρύβει έναν V12 κινητήρα.

Το νέο μοντέλο αναμένεται να διαθέτει κάποιο είδους υβριδισμού, με το νέο μπροστοκεντρομήχανο V12 grand tourer να βασίζεται στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα, που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Ferrari Roma. To επερχόμενο νέο αυτοκίνητο της ιταλικής εταιρίας έχει κωδική ονομασία F167 και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...