Russell: Δεν μπορούμε να κερδίσουμε στο πρώτο GP

Σχετικά άρθρα

Ο George Russell παραδέχτηκε πως η Mercedes είναι απίθανο να παλέψει για τη νίκη στο εναρκτήριο GP της σεζόν, σε αυτό του Μπαχρέιν το επόμενο Σαββατοκύριακο, αφού μετά από δύο ημέρες δοκιμών, ο Βρετανός δηλώνει πεπεισμένος πως η Red Bull παραμένει η πρώτη ομάδα στο grid.

Σίγουρα πιστεύουμε ότι τελικά θα έχουμε ένα αυτοκίνητο ικανό να μπει στους αγώνες. Το αν θα το έχουμε το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Μπαχρέιν, νομίζω ότι μπορεί να είναι λίγο δύσκολο.

[Η Red Bull] φαίνονται πολύ δυνατοί, πολύ σταθεροί. Το μονοθέσιο φαίνεται πολύ δυνατό και προφανώς ο Max έχει πολύ καλή απόδοση. Οπότε πιστεύω ρεαλιστικά, δεν μπορούμε να κερδίσουμε στο Μπαχρέιν. Αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο τελικά δεν θα μπορούμε να φτάσουμε στο σημείο να νικάμε κάποια στιγμή φέτος, και πάντα βλέπουμε τη δύναμη της Mercedes και τους ρυθμούς ανάπτυξής της. Οπότε ναι, σίγουρα, η πίστη είναι εκεί.

Σε σύγκριση με αυτήν την εποχή πριν από 12 μήνες, τα πράγματα κυλούν πολύ πιο ομαλά φέτος. Όταν ήμασταν εδώ πέρυσι, ήρθαμε αντιμέτωποι με τις αναπηδήσεις και δεν ήμασταν σίγουροι πώς να λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου δεν ήταν καλά.

Σίγουρα έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε στο φετινό μονοθέσιο, αλλά θα έλεγα, σε γενικές γραμμές, είμαστε περίπου εκεί που θα περιμέναμε να είμαστε αυτή την εποχή του χρόνου.

Ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, είπε ότι η ομάδα “κρύβεται ακόμα λίγο” σε ότι αφορά την απόλυτη απόδοση, αλλά αποκάλυψε ότι τόσο ο Russell όσο και ο Lewis Hamilton έχουν δυσκολευτεί με την ισορροπία του φετινού μονοθεσίου μέχρι στιγμής.

Η φάση εισόδου [στις στροφές] έχει βελτιωθεί. Δεν είναι μυστικό όταν παρακολουθείτε τα onboards και τα άλλα video πως δυσκολευόμαστε λίγο με την ισορροπία, κυρίως στη μέση της στροφής. Αλλά νομίζω ότι είναι μια ισορροπία που είναι πιθανώς πιο εύκολο να λυθεί από ό,τι είχαμε πέρυσι. Έτσι, παρόλο που εξακολουθεί να είναι ένας περιορισμός, νομίζω ότι είναι ένα καλό πρόβλημα να έχεις, αφού μπορείς να το λύσεις,

πρόσθεσε ο Russell.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...