Δες μια αγωνιστική Porsche 962C να κινείται σε δημόσιους δρόμους

Σχετικά άρθρα

Δεν είναι κάτι το σύνηθες να βλέπεις ένα “κτήνος” του Group C σε δημόσιους δρόμους. Πρόκειται για μια Porsche 962C της Kremer Racing, αυτή με αριθμό πλαισίου 11, η οποία έχει μετατραπεί έτσι ώστε να μπορεί κινηθεί νόμιμα σε δημόσιους δρόμους.

Με τον flat-six twin-turbo κινητήρα 3,0-λίτρων απόδοσης 750 ίππων να παράγει επικό ήχο, το αυτοκίνητο ζυγίζει μόλις 1.000 κιλά και έχει τελική ταχύτητα 350 χλμ/ώρα.

Η συγκεκριμένη 962C τερμάτισε όγδοη κατά τη διάρκεια του 24ωρου αγώνα αντοχής του Le Mans του 1988 και θριάμβευσε σε διάσημες πίστες όπως το Hockenheim στη Γερμανία και το Hungaroring στην Ουγγαρία.

Δεδομένου ότι είναι πρωτίστως ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, είναι απολύτως τρομακτικό να το οδηγείς σε δημόσιους δρόμους, με τον οδηγό να λέει πως το το τιμόνι είναι βαρύ, ενώ η ορατότητα πίσω είναι βασικά ανύπαρκτη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...