Ετοιμοπαράδοτη η Mustang Mach-E

Σχετικά άρθρα

Η Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη ως ετοιμοπαράδοτη για περιορισμένο αριθμό, με την Ford να προσφέρει ένα άκρως ανταγωνιστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με σταθερό ετήσιο επιτόκιο 2,99% (πλέον εισφοράς 0,6%), με το αυτοκίνητο να προσφέρεται στις επιχειρήσεις μέσω της Ford Lease με μηνιαίο μίσθωμα 529 ευρώ. Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα εξασφαλίζει σταθερές δόσεις και ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες, με προκαταβολή 45%.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Mustang Mach-E καλύπτεται από σέρβις, επέκταση εγγύησης, επισκευές λόγω φθοράς και οδική βοήθεια για 8 χρόνια ή 160.000 χλμ (όποιο έρθει πρώτο).

Η Mustang Mach-E, εκτός από την κορυφαία έκδοση GT που προσφέρει καταιγιστικές επιδόσεις 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα με τη βοήθεια δύο ηλεκτροκινητήρων, 487 ίππων και 860 Nm ροπής, είναι διαθέσιμη σε τέσσερις ακόμα εκδόσεις, με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες, απόδοσης από 269 έως 351 ίππων και κίνηση στους πίσω ή σε όλους τους τροχούς, καθώς και με δύο μπαταρίες χωρητικότητας 75 και 98 kWh, που προσφέρουν αυτονομία έως και 610 χιλιομέτρων ανά φόρτιση.

Στο πλαίσια της εγγύησης όλες οι εργασίες επισκευών που πραγματοποιούνται στο επίσημο δίκτυο της Ford εκτελούνται αποκλειστικά από εξειδικευμένους τεχνικούς και μηχανικούς της εταιρείας, χρησιμοποιώντας σε όλες τις περιπτώσεις γνήσια ανταλλακτικά Ford, καθώς και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Η εγγύηση είναι πλήρως μεταβιβάσιμη, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση, στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, αυξάνοντας έτσι την αξία και την μεταπώλησης του αυτοκινήτου.

Σε περίπτωση βλάβης του αυτοκινήτου που καλύπτεται από την εγγύηση, αυτή καλύπτει όλο το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης, συμπεριλαμβανομένου του εργατικού κόστους, του κόστους των ανταλλακτικών και του ΦΠΑ. Πιο αναλυτικά, η εγγύηση καλύπτει τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, τον εμπρός και πίσω άξονα, στο σύστημα διεύθυνσης, το σύστημα πέδησης (εξαιρούνται τακάκια και δίσκοι των φρένων), το air condition, το καλοριφέρ, τα ηχοσυστήματα Ford (εφόσον έχουν τοποθετηθεί εργοστασιακά), τους αερόσακους και ολόκληρο το ηλεκτρικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων του εγκεφάλου του κινητήρα, του συστήματος κεντρικού κλειδώματος, του συστήματος αντιμπλοκαρίσματος των φρένων ABS, των ηλεκτρικά ρυθμιζόμενων καθισμάτων και όλων των άλλων εργοστασιακά τοποθετημένων συστημάτων ασφαλείας και άνεσης που διαθέτει το όχημα.

Να τονιστεί πως η Mustang Mach-E επωφελείται από το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά, με την επιδότηση να ξεκινά από τα 8.000 ευρώ. Το ηλεκτρικό SUV έχει αρχική τιμή από τις 55,779 ευρώ με το όφελος της επιδότησης, με αυτό να αυξάνεται ακόμη περισσότερο σε επιλεγμένες κατηγορίες πελατών, σύμφωνα με τα παρακάτω:

Οι τιμές

Εκδόσεις Mustang Mach-E Λιανική Τιμή με ΦΠΑ Λιανική Τιμή με ΦΠΑ & Επιδότηση
75 kWh 269 PS RWD 63.779 ευρώ 55,779 ευρώ
98 kWh 294 PS RWD 69.996 ευρώ 61.996 ευρώ
75 kWh 269 PS AWD 70.960 ευρώ 62.960 ευρώ
98 kWh 351 PS AWD 76.178 ευρώ 68.178 ευρώ
GT 85.760 ευρώ 77.760 ευρώ

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...