Η Mazda διόρισε σήμερα τον Masahiro Moro ως νέο πρόεδρο και CEO της. O Moro διαδέχεται τον Akira Marumoto που κρατούσε τα ηνία της ιαπωνικής εταιρίας από το 2018.

Ο 62χρονος σήμερα Moro εντάχθηκε στην Mazda το 1983. Πριν αναλάβει την τρέχουσα θέση του ως Διευθυντής και Ανώτερος Διευθύνων Σύμβουλος υπεύθυνος για την Επικοινωνία, ήταν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mazda North American Operations από το 2016 έως το 2021. Πριν από αυτό ήταν εκτελεστικός Υπεύθυνος για το Global Marketing και κατείχε θέση Αντιπροέδρου στη Mazda Motor Europe για τέσσερα χρόνια.

Επίσης σήμερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Mazda πρότεινε τον Jeffrey H. Guyton να διοριστεί Αντιπρόσωπος Διευθυντής, Ανώτερος Διευθύνων Σύμβουλος και Οικονομικός Διευθυντής (CFO). Αυτή τη στιγμή είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mazda North American Operations και Ανώτερος Διευθύνων Σύμβουλος υπεύθυνος για τις δραστηριότητες της Mazda στη Βόρεια Αμερική. Πριν από αυτό, ο Guyton ήταν επικεφαλής της ευρωπαϊκής επιχείρησης της Mazda για δέκα χρόνια.