Ιδιοκτήτης Ferrari πλήρωσε 10.000 δολάρια για αντικατάσταση κουμπιών που “κολλούσαν”

Σχετικά άρθρα

Ο Jerry Mos δημοσίευσε πρόσφατα την απόδειξη από τις επισκευές που έκανε στη Ferrari του, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ποιο μοντέλο ήταν. Σε αυτήν βλέπουμε ότι χρεώθηκε 7.542 δολάρια για επισκευές στο εσωτερικό, που σύμφωνα με τον ίδιο ήταν απλά η αντικατάσταση μερικών κουμπιών, καθώς αυτά κολλούσαν.

Εκτός αυτών, ο Mos ανέφερε ότι ξόδεψε 15.000 δολάρια για την αντικατάσταση των κεραμικών ρουλεμάν των τροχών και 4.000 δολάρια για τη σωστή στερέωση των led φωτιστικών σωμάτων, τα οποία έπεφταν. Επιπλέον, στην απόδειξη που δημοσίευσε υπάρχουν διάφορες ακόμα χρεώσεις, όπως 80 δολάρια για την αποστολή των εσωτερικών εξαρτημάτων και 1.800 δολάρια για τα εργατικά.

Ο Mos ανέφερε ότι πούλησε τελικά τη Ferrari του, καθώς δεν μπορούσε να προβλέψει τι θα πήγαινε στραβά στη συνέχεια και επέλεξε να αγοράσει μία C8 Corvette.

ΠηγήFacebook

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...