Επίσημο: Ο Binotto επιστρέφει στη Ferrari!

Σχετικά άρθρα

Μόλις 4 μήνες κράτησε το διαζύγιο του Mattia Binotto με την Ferrari, με την Scuderia να ανακοινώνει σήμερα πως ο Ιταλός επιστρέφει στην ομάδα ως επικεφαλής της, με τον Frederic Vasseur να παραμένει για την ώρα στη Ferrari, αλλά να υποβιβάζεται σε άλλο ρόλο.

Την απόφαση για την επιστροφή του Binotto την χρεώνεται ο διευθύνων σύμβουλος της Ferrari, Benedetto Vigna, ο οποίος ασκεί αυστηρό έλεγχο στην ομάδα, κυρίως στον οικονομικό τομέα και στο κομμάτι των χορηγών.

Ο Vigna έκρινε πως η μέχρι τώρα φετινή εικόνα της ομάδας δεν είναι αυτή που πρέπει, με την Scuderia να παλεύει ουσιαστικά για την τρίτη θέση με την Mercedes, με την Red Bull να κυριαρχεί και την Aston Martin να βρίσκεται πλέον καθαρά μπροστά από την Ferrari.

Ο Binotto σε δηλώσεις του είπε:

Επιστρέφω στην ομάδα που αγαπώ και μου ήμουν μέλος της για 28 χρόνια. Ουσιαστικά νοιώθω πως δεν έφυγα ποτέ. Έχω την πεποίθηση πως θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψουμε στη κορυφή.

Έχουμε μια ενωμένη και αναπτυσσόμενη ομάδα. Μια δυνατή ομάδα, έτοιμη να πετύχει τους υψηλότερους στόχους που έχουμε θέσει. Και είμαι σίγουρος γι’αυτό.

Με την ευκαιρία, ο Mattia Binotto δεν ξέχασε να μας πει και καλό μήνα!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα