Το Honda Civic Type R έκανε ξανά ρεκόρ στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Η Honda σημείωσε νέο ρεκόρ ταχύτερου προσθιοκίνητου αυτοκινήτου στο Nurburgring, με το νέο Civic Type R να σημειώνει χρόνο 7:44,881 στη διάσημη γερμανική πίστα, στη χάραξη των 20.832 μέτρων και να παίρνει το ρεκόρ από το Renault Megane R.S. Trophy-R, το οποίο έχει σταματήσει τα χρονόμετρα σε 7:45,389 το 2019.

Η ιαπωνική εταιρία λέει πως το ρεκόρ έγινε με τα ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 Connect, τα οποία η αυτοκινητοβιομηχανία υποστηρίζει ότι είναι διαθέσιμα μέσω των αντιπροσώπων της.

Τα Cup 2 Connect ελαστικά αναπτύχθηκαν από κοινού από τη Honda με τη Michelin και περιγράφονται ως premium ελαστικά για track day. Τα στάνταρ ελαστικά του Civic Type R είναι τα Michelin Pilot Sport 4 S.

Επιπλέον η Honda λέει πως το αυτοκίνητο που έκανε το ρεκόρ ήταν στην έκδοση Civic Type R S που δεν έχει το σύστημα πλοήγησης (η οθόνη 9″ παραμένει), δεν έχει κλιματισμό, δεν έχει πίσω εταζέρια, αισθητήρες παρκαρίσματος και τα άγκιστρα για τη σύνδεση του δίχτυ αποσκευών στο πορτμπαγκάζ, ενώ επίσης δεν έχει τον κεντρικό καθρέπτη με με αυτόματη σκίαση, δεν έχει φώτα στα αλεξήλια, ενώ δεν έχει τους ηλεκτρικά ελεγχόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...