Ο επικεφαλής της Ferrari, o Fred Vasseur, έκανε γνωστό πως η Scuderia θα ξεκινήσει να παρουσιάζει αναβαθμίσεις για το μονοθέσιο της από το επόμενο GP στο Μαϊάμι, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον μειωμένο ρυθμό αγώνα που έχει συγκριτικά με την Red Bull, με περισσότερες ενημερώσεις να είναι προγραμματισμένες για τους πρώτους δύο αγώνες στην Ευρώπη.

Θα αρχίσουμε να φέρνουμε αναβαθμίσεις για το αυτοκίνητο από το Μαϊάμι και θα συνεχίσουνε και στα δύο επόμενα GP. Έπειτα θα δούμε πώς θα αντιδράσει το αυτοκίνητο σε αυτές τις αναβαθμίσεις.

Η αναβάθμιση είναι ένα πράγμα, αλλά το γεγονός ότι μπορείς να πάρεις όλες τις δυνατότητες από την αναβάθμιση είναι ένα άλλο.

είπε ο Vasseur που τόνισε πως ένας από τους τομείς εστίασης της Ferrari είναι να προσπαθήσει να καταλάβει το πως η Red Bull κατάφερε να αποκτήσει τεράστιο πλεονέκτημα με το DRS.

Σαφώς, ένα από τα δυνατά σημεία της Red Bull σήμερα είναι το φαινόμενο DRS. Πρέπει να καταλάβουμε τι κάνουν και νομίζω ότι το κάνουμε. Αντισταθμίσαμε μέρος της διαφοράς σε σχέση με πέρυσι, αλλά έχουμε ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.