Η Volkswagen απέλυσε την ομάδα διαχείρισης της Cariad

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen καρατόμησε όλα τα μέλη, εκτός ενός, του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας ανάπτυξης λογισμικών Cariad, στη προσπάθεια της να επιλύσει τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις ανάπτυξης λογισμικού, που οδήγησαν στη καθυστέρηση πολλών ηλεκτρικών μοντέλων των Audi, Bentley και Porsche.

Peter Bosch

Εξαιτίας των καθυστερήσεων στην Cariad οδηγήθηκε στην αποχώρηση ο προηγούμενος CEO της VW, Herbert Diess. Ο νέος CEO του γερμανικού κολοσσού, Oliver Blume, όρισε τον νυν επικεφαλής παραγωγής της Bentley, τον Peter Bosch, ως τον νέο CEO της Cariad, αναλαμβάνοντας τον νέο του ρόλο από την 1 Ιουνίου. Επιπλέον, δύο πρώην στελέχη της Porsche, στην οποία η Blume παραμένει CEO, θα ενταχθούν στο διοικητικό συμβούλιο της Cariad.

O Peter Bosch που θα αντικαταστήσει τον Dirk Hilgenberg, θα αναλάβει επίσης την ευθύνη για τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, τις αγορές και την τεχνολογία πληροφορικής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...