Η Fisker αυξάνει το ρυθμό παραγωγής του Ocean

Σχετικά άρθρα

Η Fisker ξεκινά την επόμενη φάση παραγωγής του Ocean, αυξάνοντας τον ρυθμό παραγωγή του, καθώς σχεδιάζει να παραδώσει το ηλεκτρικό SUV της στους επόμενους πελάτες σε όλη την Ευρώπη και τις αγορές των ΗΠΑ από τον Ιούνιο.

Η αμερικάνικη εταιρία αναμένει να αυξήσει σταδιακά την παραγωγή κατά τη διάρκεια του Μαΐου και σχεδιάζει να κατασκευάσει 1.400-1.700 οχήματα έως τα τέλη Ιουνίου, υπό την προϋπόθεση ότι όλοι οι εταίροι της θα ανταποκριθούν.

Η Fisker σχεδιάζει να αυξήσει περαιτέρω την παραγωγή κατά το τρίτο τρίμηνο του 2023 για να υποστηρίξει την παράδοση των οχημάτων στις υπόλοιπες παγκόσμιες αγορές, και να υποστηρίξει την πρόβλεψή της για έναν όγκο 32.000-36.000 οχημάτων το 2023.

Έτσι, σήμερα η Fisker αρχίζει να αυξάνει σταδιακά την παραγωγή ενώ συνεργάζεται με την αλυσίδα εφοδιασμού για να διασφαλίσει ότι όλοι είναι ικανοί να ανταποκριθούν στις προσδοκίες όγκου και ποιότητας της μάρκας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κοντά στη πτώχευση η Fisker

Η Fisker ενδέχεται να χρειαστεί να υποβάλει αίτηση πτωχευτικής προστασίας εντός 30 ημερών, εάν δεν λάβει επαρκή ελάφρυνση από τους πιστωτές της και αρκετή...

Η Fisker μειώνει την τιμή του Ocean κατά 24.000 δολάρια!

Μόλις μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της κατάρρευσης των συζητήσεων της Fisker για συνεργασία με μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, η αμερικάνικη εταιρία έκανε γνωστό σήμερα...