Wolff: Ξαναέχτισα το επίπεδο εμπιστοσύνης με τον Hamilton όταν ο Rosberg κέρδισε το πρωτάθλημα το 2016

Σχετικά άρθρα

Ο Toto Wolff αποκάλυψε ότι έπρεπε να ξαναχτίσει “το επίπεδο εμπιστοσύνης” μεταξύ αυτού και του Lewis Hamilton μετά την μάχη που έδωσε με τον Nico Rosberg το 2016, όταν και ο Γερμανός κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο Hamilton έχασε τότε το πρωτάθλημα εξαιτίας μιας σειράς προβλημάτων με τον κινητήρα της Mercedes, που είχε ως αποτέλεσμα να εγκαταλείψει σε τρεις αγώνες.

Μετά την εγκατάλειψη του στο GP της Μαλαισίας, όπου τη στιγμή που εγκατέλειψε βρισκόταν στη πρώτη θέση είχε δηλώσει:

Κάποιος δεν θέλει να κερδίσω φέτος. Η ερώτησή μου είναι στη Mercedes. Έχουμε τόσους πολλούς κινητήρες, αλλά οι δικοί μου είναι οι μόνοι που αποτυγχάνουν φέτος.

Τα παράπονα του Hamilton προέκυψαν επίσης από το γεγονός ότι η Mercedes αποφάσισε να κάνει μια πλήρη αναθεώρηση όσον αφορά το ποιοι μηχανικοί δούλευαν σε ποιο μονοθέσιο. Ουσιαστικά, οι μηχανικοί του Hamilton από το 2013 έως το 2015 μετακόμισαν στο μονοθέσιο του Rosberg και αυτοί του Rosberg πήγαν στο μονοθέσιο του Hamilton.

Ο Wolff σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για τη σχέση του με τον Hamilton και τη σημασία της εμπιστοσύνης. Όπως είπε:

Η εμπιστοσύνη είναι ένα θέμα για εκείνον και για μένα, και πρέπει να κερδίζεις την εμπιστοσύνη, να την δοκιμάζεις και μόνο τότε μπορείς να εμπιστευτείς κάποιον, και αυτό το δημιουργήσαμε με τα χρόνια.

Είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές, όπως το 2016, αλλά το αντιμετωπίσαμε αμέσως. Είναι σαν τη σχέση που έχω με τη Susie [Wolff, τη σύζυγο του Toto], αν έχεις πρόβλημα, σηκώνεις αμέσως το τηλέφωνο και μιλάς. Όλα συζητούνται και ξεκαθαρίζεις την κατάσταση, ή συμφωνείς πως διαφωνείς.

Και με τον Lewis από τότε ήμασταν πολύ δυνατοί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr