Μπορείς να αγοράσεις πολλά αντικείμενα από το παλιό εργοστάσιο της Aston Martin F1

Σχετικά άρθρα

Στα μέσα της εβδομάδας η Aston Martin F1 μετακόμισε στις ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις της που βρίσκονται πολύ κοντά στην πίστα του Silverstone και η εταιρία αποφάσισε πολλά αντικείμενα από το παλιό εργοστάσιο να τα βγάλει προς πώληση μέσω δημοπρασίας που διοργανώνει η NCM Auctions.

Ανάμεσα στα 238 αντικείμενα που μπορεί κάποιος να αποκτήσει είναι η μαρμάρινη ρεσεψιόν, η τροπαιοθήκη, η πινακίδα εισόδου, αρκετές μεγάλες φωτογραφικές εκτυπώσεις, πολλά ντουλάπια, εργαλειοθήκες, κλιματιστικά, αντλίες θερμότητας, συστήματα θέρμανσης, διάφορα εργαλεία, σκάλες, πυροσβεστήρες, γκαραζόπορτες, γραφεία, τηλεοράσεις και ραφιέρες.

Η δημοπρασία ξεκίνησε σήμερα, 2 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιουνίου και όλα τα αντικείμενα που θα βγουν στο σφυρί μπορείς να τα δεις στο link της πηγής.

ΠηγήNCM Auctions

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...