Διέρρευσε το facelift του Kia Picanto

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει έξι χρόνια από την στιγμή που η Kia παρουσίασε την 3η γενιά του Picanto και τρία χρόνια από το πρώτο facelift του μοντέλου, με την κορεάτικη εταιρία να ετοιμάζει να μας δείξει σύντομα τη δεύτερη ανανέωση του μοντέλου. Αυτό μαρτυρούν οι συγκεκριμένες φωτογραφία, όπου βλέπουμε το facelift της GT-Line έκδοση του μικρού μοντέλου της Kia.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν μέσα από ένα στούντιο φωτογράφησης και αποκαλύπτουν τις αλλαγές στην εμφάνιση του Picanto, που μπορούν να χαρακτηριστούν κάτι περισσότερο από διακριτικές.

Το εμπρός μέρος φαίνεται πολύ πιο τετράγωνο, ενώ και το καπό δείχνει να είναι ελαφρώς ψηλότερο από πριν. Τα φωτιστικά σώματα είναι πλέον κάθετα τοποθετημένα και φαίνεται ότι μπορεί να συνδέονται με μια εγκάρσια LED μπάρα, που βρίσκεται ανάμεσα στο νέο λογότυπο της Kia και την μάσκα.

Υπάρχει η νέα “Tiger Nose” μάσκα που διαθέτει μια κόκκινη ρίγα στο μέσο της, ενώ ο προφυλακτήρας είναι εντελώς νέος. Στο πίσω μέρος μπορούμε να δούμε τα νέα φωτιστικά σώματα, και πάλι ενωμένα με μια εγκάρσια LED μπάρα, με την πόρτα του χώρου αποσκευών και τον προφυλακτήρα να είναι νέα, ενώ πιο κάτω υπάρχει ένας διαχύτης.

Η μοναδική φωτογραφία από το εσωτερικό δείχνει ότι το facelift του Picanto θα διαθέτει έναν νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων. Τα αποκαλυπτήρια του θα γίνουν τέλη Ιουνίου, με την Kia να μην κάνει γνωστό αν έχει προγραμματίσει αλλαγές στα μηχανικά μέρη του μοντέλου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Hyundai και Kia ανακαλούν 3,37 εκατ. αυτοκίνητα λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Hyundai και η Kia ανακοίνωσαν πως προχωρούν στην ανάκληση 3.372.743 αυτοκίνητά τους, με τα περισσότερα να βρίσκονται κυρίως στις ΗΠΑ, λόγω κινδύνου πυρκαγιάς...

Η Subaru teasάρει το WRX TR, που φέρει την υπογραφή του Travis Pastrana

Η Subaru Αμερικής ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παρουσιάσει την TR έκδοση του WRX στο Subiefest Florida, με το μοντέλο να φέρει την υπογραφή του...