Ανανέωση για το Tivoli

Σχετικά άρθρα

Η KG Mobility, όπως ονομάζεται πλέον η SsangYong, ανανεώνει το Tivoli που κυκλοφορεί από το 2015 και είχε ανανεωθεί για πρώτη φορά το 2019. Το νέο facelift προσθέτει στο αυτοκίνητο νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, νέα φωτιστικά σώματα, νέοι προβολείς ομίχλης, νέες ζάντες, νέες πλαϊνές ποδιές και αλουμινένια διακοσμητικά.

Στο εσωτερικό συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25″, οθόνη αφής 9″, νέα χειριστήρια κλιματισμού που πλέον είναι αφής, δερμάτινες επενδύσεις και νέα διακοσμητικά.

Μηχανικά προσφέρεται με τον 1.600άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 126 ίππων με 155 Nm ροπής και με τον turbo 1.500άρη απόδοσης 163 ίππων με 260 Nm ροπής. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται μόνο με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, που στέλνει την κίνηση στον μπροστινό άξονα, με το σύστημα τετρακίνησης να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

SsangYong Torres EVX

Την ηλεκτρική έκδοση του Torres αποκάλυψε σήμερα η SsangYong, η οποία στην έκθεση Seoul Mobility Show στις 30 Μαρτίου θα παρουσιάσει συνολικά 16 πρωτότυπα...

Η SsangYong μετονομάζεται σε KG Mobility

Η SsangYong, η παλαιότερη αυτοκινητοβιομηχανία από τη Νότια Κορέα, εξαγοράστηκε πέρυσι από το KG Group και ο νέος ιδιοκτήτης της σχεδιάζει να αλλάξει το...