Αυτή θα είναι η εμφάνιση του νέου VW Tiguan [Renderings]

Σχετικά άρθρα

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες πρωτοτύπων προπαραγωγής της νέας γενιάς του Tiguan, με τα αυτοκίνητα να “φορούσαν” ένα ελαφρύ καμουφλάζ για να αποκρύψουν τις σχεδιαστικές τους λεπτομέρειες.

Οι γραφίστες, όμως, του Kolesa βασίστηκαν πάνω σε αυτές τις επίσημες φωτογραφίες, και ετοίμασαν δύο rendering φωτογραφίες που μας δείχνουν πως ακριβώς θα μοιάζει η τρίτη γενιά του δημοφιλούς γερμανικού SUV.

Τα αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου θα γίνουν το ερχόμενο φθινόπωρο, ώστε να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2024. Το νέο Tiguan χρησιμοποιεί την MQB Evo πλατφόρμα, και το μήκος του ανέρχεται στα 4.551 χλστ., όντας αυξημένο κατά 32 χλστ., με το ύψος να αυξάνεται κατά 0,5 εκατοστά στα 1,64 μέτρα. Το πλάτος του φτάνει τα 1.939 χλστ. και το μεταξόνιο τα 2.681 χλστ.

Η επταθέσια έκδοση του δεν θα ονομάζεται Tiguan Allspace, αφού θα αντικατασταθεί από τη δεύτερη γενιά του Tayron.

Διάβασε αναλυτικά

Το φθινόπωρο το νέο VW Tiguan

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...