Marko: Ο Perez δεν μπορεί να φτάσει τον Verstappen. Θα αξιολογήσουμε τον Ricciardo στο Silverstone

Σχετικά άρθρα

Ο Helmut Marko μίλησε για το μέλλον του Daniel Ricciardo και του Sergio Perez στη Red Bull, αφήνοντας να εννοηθεί πως η ομάδα του δύσκολα να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μεξικανού, με τον Αυστραλό να έχει αρκετές πιθανότητες να ξαναγίνει teammate του Max Verstappen.

Μιλώντας στο Αυστριακό ORF, ο Marko είπε:

Θα έχουμε τον Ricciardo στο αυτοκίνητο για τρεις ημέρες μετά το GP του Silverstone, στις δοκιμές των ελαστικών και έκτοτε θα μπορούμε να αξιολογήσουμε πού βρίσκεται πραγματικά ο Ricciardo.

Ο αρχικός στόχος για το Perez ήταν 2-3 χρόνια, που ήταν περισσότερα από ό,τι σχεδίαζε ούτως ή άλλως, και απλά πρέπει να κρατήσουμε ανοικτές όλες τις επιλογές για τη διάδοχη κατάσταση.

O Perez είναι πιο αργός από τον Max, επειδή ο Max είναι ο Max. Και οι δύο έχουν το καλύτερο μονοθέσιο, αλλά μόνο αν βρισκόταν σε αυτό οι Alonso και Hamilton θα μπορούσαν να κινηθούν στο ίδιο επίπεδο με τον Max. Αυτοί οι τρεις είναι απλώς οι πιο δυνατοί και ο Max ξεχωρίζει ανάμεσά τους.

ΠηγήOrf.at

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Σπύρος Πανόπουλος πουλά σκούπες και φαράσια

Το Chaos μπορεί να περιμένει μιας και ο Σπύρος Πανόπουλος έκανε γνωστό πως βγάζει στην αγορά σκούπες και φαράσια που έχει σχεδιάσει ο ίδιος. Τα...

Αυτό είναι το ειδικό livery της Ferrari για το GP του Μαϊάμι

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ferrari ανακοίνωσε μια πολύ σημαντική συνεργασία με την Hewlett Packard, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν πολυετή συμφωνία, με την...