Η Lamborghini Diablo αναγεννάται μέσα από ένα πολλά υποσχόμενο restomod

Σχετικά άρθρα

Η Diablo αποτέλεσε αφίσα σε πολλά δωμάτια την δεκαετία του ’90 καθώς πολλοί, μαζί και εγώ, την θεωρούν ως την τελευταία αληθινή Lamborghini. Πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, pop-up φωτιστικά σώματα, σφηνοειδές σχήμα από άλλον πλανήτη και ένας κινητήρας πραγματικό θηρίο, ειδικά για την εποχή που βγήκε, ήταν μερικά χαρακτηριστικά που την έκαναν να ριζώσει στα όνειρα πολλών.

Το θρυλικό supercar από τη δεκαετία του ’90 είναι έτοιμο να επιστρέψει με τη μορφή ενός πολλά υποσχόμενου και πλήρως ανεξάρτητου restomod project, το οποίο θα αποκαλυφθεί στις 6 Ιουλίου. Υπεύθυνη για αυτό είναι η Eccentrica, μια Μιλανέζικη εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Emanuel Colombini, ο οποίος είναι συλλέκτης των μοντέλων της Lamborghini και επιχειρηματίας σχεδιασμού εσωτερικών χώρων.

Ο Colombini, συνεργάστηκε με τον Carlo Borromeo, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας σχεδιασμού Borromeo & De Silva, με την τελευταία να βρίσκεται πίσω από εκπληκτικά restomod, όπως η Porsche 928 της Nardone Automotive και η Lancia Delta της Automobili Amos. Αυτό από μόνο του δημιουργεί υψηλές προσδοκίες για τη νέα restomodded Diablo, όπως αποδεικνύουν και οι teaser φωτογραφίες.

Η restomodded Diablo φαίνεται να διαθέτει πολλά επανασχεδιασμένα εξαρτήματα, όπως έναν μινιμαλιστικό προφυλακτήρα, LED φωτιστικά σώματα, φουσκωμένα εμπρός φτερά και αναθεωρημένο κάλυμμα του κινητήρα.

Οι οπτικές αλλαγές θα συνοδεύονται ένα αναβαθμισμένο πλαίσιο και διάφορες αλλαγές στο στήσιμο του αυτοκινήτου, υιοθετώντας την σύγχρονη τεχνολογία στο κλασικό supercar.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H 3D Design βελτιώνει τη BMW X1

Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος 3D Design παρουσιάζει το πακέτο που ετοίμασε για την νέα BMW X1. Το bodykit είναι κατασκευασμένο από carbon και αποτελείται...