Η Koenigsegg Gemera διαθέσιμη και με 5.000 κ.εκ V8 κινητήρα απόδοσης 2.300 ίππων

Σχετικά άρθρα

Το 2020 όταν η Koenigsegg παρουσίασε την Gemera είχε ανακοινώσει πως το αυτοκίνητο παίρνει κίνηση από ένα plug-in υβριδικό σύνολο, συνολικής απόδοσης 1.700 ίππων και 3.500 Nm ροπής, που συνδυάζει τον twin-turbo 2,0-λιτρο τρικύλινδρο κινητήρας βενζίνης και τρεις ηλεκτροκινητήρες.

Ωστόσο η εταιρία έκανε σήμερα γνωστό πως το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο και με τον V8 twin-turbo 5.000 κ.εκ κινητήρα που παράγει 2.300 άλογα με 2.750 Nm ροπής όταν καταναλώνει καύσιμο Ε85.

Όσοι θέλουν να αποκτήσουν μια Gemera με τον V8 κινητήρα θα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον 400.000 δολάρια, με τον κινητήρα να συνδυάζεται με το 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της εταιρίας.

Το μοντέλο παραγωγής φέρει κανονικούς πλαϊνούς καθρέφτες αντί για κάμερες, μιας και οι κάμερες δεν είναι ακόμη νόμιμες σε πολλές αγορές του κόσμου, όπως αυτή των ΗΠΑ.

Η Koenigsegg προσφέρει στην Gemera και το προαιρετικό πακέτο Ghos που προσθέτει μεγάλο μπροστινό splitter, S-duct, αεροτομή και αρκετές ακόμη αεροδυναμικές βελτιώσεις.

Οι πρώτες παραδόσεις της Gemera θα ξεκινήσουν το 2025, με την Koenigsegg να σχεδιάζει να κατασκευάσει 300 Gemera.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...