Η Renault ανανεώνει το Arkana

Σχετικά άρθρα

Την facelift έκδοση του Arkana παρουσίασε σήμερα η Renault, με το μοντέλο να αποκτά το νέο λογότυπο της εταιρίας, να έχει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και νέα διακοσμητικά.

Προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις, τις Evolution, Techno και Esprit Alpine, με την τελευταία να αντικαθιστά την RS Line και να διαθέτει ζάντες 19″, διαφορετική μάσκα, κόκκινες, μπλες και λευκές ραφές στο εσωτερικό και διαφορετικές επενδύσεις στα καθίσματα.

Μηχανικά το ανανεωμένο Arkana προσφέρεται με τους ίδιους ήπιους υβριδικούς βενζινοκινητήρες 1.333 κ.εκ απόδοσης 140 και 160 ίππων, με 260 και 270 Nm ροπής αντίστοιχα. Η E-Tech έκδοση συνδυάζει τον τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων 94 ίππων, έναν ηλεκτροκινητήρα 36 kW (49 ίππων) και μια γεννήτρια 15 kW (20 ίππων).

Το σύνολο παράγει 145 άλογα, υπάρχει μπαταρία 1,2 kWh και σύμφωνα με την εταιρία, το αυτοκίνητο μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά στο 80% του χρόνου του εντός πόλης, κάτι που μειώνει την κατανάλωση καυσίμου κατά 40% συγκριτικά με έναν συμβατικό βενζινοκινητήρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...