Δύο ομάδες φημολογείται πως παραβίασαν το φετινό budget cap

Σχετικά άρθρα

Γερμανικό δημοσίευμα θέλει την FIA να έχει εντοπίσει δύο ομάδες που έχουν παραβιάσει το φετινό όριο του budget cap. Η FIA ενίσχυσε την ομάδα της που είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο του budget cap, από 3 σε 10 άτομα. Αυτή η ομάδα εμφανίζεται απροειδοποίητα στις εγκαταστάσεις της κάθε ομάδας για να εξετάσει ενδελεχώς τα οικονομικά στοιχεία τους.

Ο έλεγχος αυτός θα ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιουλίου και όσες ομάδες αποδειχτεί πως παραβίασαν το όριο, τότε θα δεχτούν μια ακόμη επίσκεψη από την FIA τον Αύγουστο, με τα επίσημα αποτελέσματα να ανακοινώνονται τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι κορυφαίες ομάδες χρησιμοποιούν “γκρίζες περιοχές” των κανονισμών για να ξεπεράσουν τον προϋπολογισμό των 135 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2023.

Μια τέτοια μέθοδος είναι να χρησιμοποιηθούν άλλες εταιρείες που συνδέονται με την ομάδα της F1, οι οποίες είναι κυρίως υπεύθυνες για την κατασκευή σκαφών ή αυτοκινήτων δρόμου, για την πρόσληψη μηχανικών. Στη συνέχεια, αυτοί οι μηχανικοί εργάζονται για 10, 25 ή 50% για την ομάδα της F1, επομένως δεν υπολογίζονται στο ανώτατο όριο κόστους.

ΠηγήAmus.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo θέλει να μπει στο WEC

Μετά την αποχώρηση της από την Formula 1, η Alfa Romeo θέλει να μπει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC), με τον CEO της, Jean-Philippe...

Tesla Cybertruck Vs GMC Hummer EV. Ποιο είναι ταχύτερο στην επιτάχυνση;

Το Tesla Cybertruck ή το GMC Hummer EV είναι γρηγορότερο στην ευθεία; Το Cybertruck ζυγίζει 3.084 κιλά και είναι στη κορυφαία έκδοση του, την...