Δικαστήριο επιτρέπει την Mahindra να πουλά το Roxor στις ΗΠΑ

Σχετικά άρθρα

Ο πολύχρονος αγώνας της Jeep να εμποδίσει την ινδική Mahindra να πουλήσει το Roxor στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω παραβίασης εμπορικού σήματος, έλαβε τέλος, με το Ανατολικό Περιφερειακό Δικαστήριο του Μίσιγκαν να αποφασίζει πως η Mahindra μπορεί να συνεχίσει να πουλά την επανασχεδιασμένη έκδοση του Roxor, μιας και αυτό πλέον δεν μοιάζει με το Jeep CJ.

Το Roxon έχει πλέον νέο μπροστινό μέρος με διαφορετική γρίλια, νέους προφυλακτήρες, νέο καπό και νέα φτερά. Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, τις Base και All-Weather, με το όχημα να παίρνει κίνηση από τον 2,5-λίτρων turbodiesel κινητήρα που αποδίδει 62 άλογα με 105 Nm ροπής και συνδυάζεται με 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης.

Έχει τελική ταχύτητα 88 χλμ/ώρα και μπορεί να ρυμουλκήσει έως και 1.583 κιλά, με μέγιστη ταχύτητα ρυμούλκησης τα 24 χλμ/ώρα. Η τιμή του Roxor Base στις ΗΠΑ ξεκινά από τις 20.599 δολάρια, ενώ αυτή του Roxor All-Weather από τις 28.739 δολάρια.

 

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...