Δες όλες τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του ανανεωμένου Kia Sorento

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές της εβδομάδας, η Kia αποκάλυψε την ανανεωμένη έκδοση της τέταρτης γενιάς του Sorento, με τα αποκαλυπτήρια γίνονται στην Κορέα. Το παρακάτω video έρχεται από την ασιατική χώρα, με το αυτοκίνητο να είναι παρκαρισμένο σε έναν δρόμο της πρωτεύουσας της χώρας και μας δείχνει τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του ανανεωμένου Sorento.

Αυτό υιοθετεί την πιο πρόσφατη και εκλεπτυσμένη σχεδιαστική γλώσσα της Kia, με τις αλλαγές να εντοπίζονται στο επανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, που τονίζεται από τα νέα, πιο λεπτά και κάθετα LED φωτιστικά σώματα, που πλαισιώνουν την Tiger Nose μάσκα.

Ο προφυλακτήρας διαθέτει πιο καθαρές γραμμές, με το καπό να είναι πλέον ευθυγραμμισμένο με τη μάσκα. Αυτές οι αλλαγές απηχούν τη σχεδιαστική γλώσσα που είδαμε στο EV9 και στο πρόσφατα ανανεωμένο Picanto, και αναμένεται να την δούμε σε περισσότερα μοντέλα της Kia στο εγγύς μέλλον.

 

Το υπόλοιπο αμάξωμα παραμένει σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητο, εκτός από τον ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα, τα νέα λογότυπα της Kia και τα ελαφρώς αλλαγμένα πίσω LED φώτα. Επιπλέον, νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες αλουμινίου, ενώ υπάρχουν νέα εξωτερικά χρώματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα μοιάζει το νέο Kia Tasman [Renderings]

Την περασμένη εβδομάδα η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Με βάση αυτό και...

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...