Williams F1: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Pat Fry

Σχετικά άρθρα

Η ομάδα της Williams F1 μόλις ανακοίνωσε ότι ο Pat Fry είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της. Ο Fry έχει λαμπρή καριέρα που εκτείνεται σε πάνω από τρεις δεκαετίες στη βιομηχανία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και θα φέρει στη βρετανική ομάδα την πλούσια εμπειρία του στο νέο του ρόλο, ενισχύοντας περαιτέρω την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Fry θα αναλάβει τον ρόλο του την 1η Νοεμβρίου 2023 και σε δηλώσεις του είπε τα εξής:

Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της Williams Racing ως τεχνικός διευθυντής της. Η ομάδα έχει πλούσια κληρονομιά στη Formula 1 και είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεισφέρω στη μελλοντική της επιτυχία. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και μαζί θα προσπαθήσουμε για την αριστεία εντός και εκτός πίστας.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής της ομάδας, James Vowles, ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον Pat, προσθέτοντας:

Εκ μέρους όλων στη Williams Racing, είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Pat. Οι γνώσεις και η εμπειρία του θα ενισχύσουν περαιτέρω τις τεχνικές δυνατότητες της ομάδας και την επιδίωξη της αριστείας καθώς χτίζουμε το επόμενο κεφάλαιο της Williams.

Ο Pat υπήρξε βασικό μέρος των νικητήριων ομάδων σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, είναι ένας από τους πιο σεβαστούς ειδικούς στον κλάδο μας και είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω τη συνεργασία μαζί του όταν γίνει μέλος τον Νοέμβριο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...