Lamborghini Huracan Sterrato Opera Unica

Σχετικά άρθρα

Το 2013 για τον εορτασμό των 50στων γενεθλίων της η Lamborghini είχε παρουσιάσει την Egoista, μια ακραία έκδοση της Gallardo και fast forward το 2023 η ιταλική εταιρία παρουσιάζει την Huracan Sterrato Opera Unica, μια ακόμη one-off δημιουργία της, με την οποία γιορτάσει τα 60στα γενέθλιά της.

Ομολογουμένως, όχι τόσο ενδιαφέρον όσο η Egoista, η Huracan Sterrato Opera Unica αναπτύχθηκε από το τμήμα Ad Personam της Lamborghini και διαθέτει ένα ιδιαίτερο φινίρισμα που βασίζεται στις θάλασσες και στους ουρανούς της Σαρδηνίας. Διαθέτει ένα ζωγραφισμένο στο χέρι, τρίχρωμο χρώμα που δημιουργήθηκε για να μιμείται το κρυσταλλικό αποτέλεσμα του παγωμένου υγρού.

Η πρώτη στρώση βαφής που εφαρμόστηκε από τη Lamborghini είναι το Blu Amnis πριν το Blu Grifo βαφεί με το χέρι, ακολουθούμενο από το Blu Fedra κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας που χρειάστηκε πάνω από 370 ώρες για να ολοκληρωθεί.

Η περίπλοκη βαφή συμπληρώνεται από τη μαύρη ματ οροφή και τα μαρσπιέ, ενώ τα διαχωριστικά και οι διογκωμένοι θόλοι των τροχών έχουν την ίδια εμφάνιση. Επιπλέον, οι ζάντες 19 ιντσών είναι βαμμένες μαύρες ματ για να ολοκληρώνουν τις εξωτερικές αλλαγές.

Το εσωτερικό είναι διακοσμημένο με εκτεθειμένες επιφάνειες από ανθρακονήματα και δέρμα Blu Delphinus, με το ταμπλό και το τιμόνι να συνδυάζουν το Blu Delphinus δέρμα με ειδικά βαμμένο Alcantara.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...

Lamborghini Urus SE με 800 άλογα

H Lamborghini παρουσίασε την plug-in υβριδική έκδοση της Urus, που την έχει ονομάσει Urus SE. Το αυτοκίνητο διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες,...

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...