Δες φωτογραφίες από τα καμμένα αυτοκίνητα στο φορτηγό πλοίο

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του περασμένου μήνα ξέσπασε φωτιά μέσα στο φορτηγό πλοίο Fremantle Highway στα ανοικτά της Ολλανδίας, που είχε ως αποτέλεσμα να καούν πολλά από τα 3.784 αυτοκίνητα που μετέφερε, με τα 498 εξ αυτών να είναι ηλεκτρικά.

Με την φωτιά να έχει σβήσει, το πλοίο έχει ρυμουλκηθεί στο Eemshaven στο Groningen της Ολλανδίας και οι ειδικοί πλέον αναζητούν τα αίτια της πυρκαγιάς που υποτίθεται πως ξεκίνησε από ένα ηλεκτρικό μοντέλο.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του δείχνουν την έκταση της φωτιάς, που κατέστρεψε ολοσχερώς εκατοντάδες αυτοκίνητα. Ωστόσο, από την φωτιά δεν καταστράφηκαν όλα τα αυτοκίνητα, με την εταιρία διάσωσης Royal Boskalis Westminster NV να πιστεύει ότι περίπου 800 με 900 αυτοκίνητα δεν έχουν υποστεί ζημιά.

Σύμφωνα ειδικούς, το κόστος των αυτοκινήτων που καταστράφηκαν ανέρχεται περίπου στα 300 εκατ. ευρώ. Στο πλοίο υπήρχαν αυτοκίνητα των BMW, Mercedes, Volkswagen, Porsche, Audi, Rolls-Royce και Lamborghini και είχαν προορισμό το λιμάνι στο Port Said της Αιγύπτου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...