Πρώτη δυναμομέτρηση παγκοσμίως δείχνει πόσα άλογα αποδίδει η νέα Mustang GT

Σχετικά άρθρα

Πριν περίπου ένα χρόνο η Ford αποκάλυψε τη νέα γενιά της Mustang, με την έβδομη γενιά του δημοφιλούς μοντέλου να έχει ξεκινήσει πρόσφατα την εμπορική του πορεία στην Αμερική.

Αυτό έδωσε την ευκαιρία για τις πρώτες δυναμομετρήσεις της GT έκδοσης της Mustang, με την Middleton Motorsports να δίνει την πρώτη ευκαιρία παγκοσμίως για να δούμε την ιπποδύναμη που φτάνει στους τροχούς.

Κάτω από το καπό, η Mustang GT εξοπλίζεται με τον 5,0-λίτρο V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα (Coyote), απόδοσης 480 ίππων με 562 Nm ροπής, ενώ με την προσθήκη της προαιρετικής εξάτμισης με σύστημα ενεργών βαλβίδων, αποδίδει 486 άλογα με 566 Nm ροπής.

Το αυτοκίνητο που ανέβηκε στο δυναμόμετρο έχει διανύσει λιγότερα από 1.600 χλμ., και εξοπλίζεται με το 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, στέλνοντας την κίνηση στον πίσω άξονα.

Από τις τρεις μετρήσεις στο δυναμόμετρο, ο κινητήρας παρήγαγε την περισσότερη ιπποδύναμη στην πρώτη δοκιμή, όταν έδειξε 408,75 ίππους στις 7.250 σ.α.λ., ενώ η υψηλότερη τιμή της ροπής καταγράφηκε στη τρίτη μέτρηση, με 487 Nm στις 5.020 σ.α.λ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...