H Kia καταργεί το Rio στην Αμερική

Σχετικά άρθρα

To Kia Rio είναι ένα από τα ελάχιστα μοντέλα στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με αρχική τιμή κάτω των 20.000 δολαρίων και σύντομα οι αγοραστές στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού θα στερηθούν της επιλογής.

Η Kia ανακοίνωσε ότι θα καταργήσει το μοντέλο όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος ζωής του, ήτοι εντός του τρέχοντος έτους. Αυτή η ανακοίνωση έρχεται λίγους μήνες μετά την παρόμοια απόφαση που έλαβε η Hyundai, η οποία αφαίρεσε το Accent από τους τιμοκαταλόγους της.

Με τους πελάτες να συνεχίζουν να αγοράζουν σωρηδόν SUVs, δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι ένα ακόμα μικρό μοντέλο σταματά να διατίθεται, με το Rio στην Αμερική να προσφέρεται ως hatchback και sedan. Ωστόσο, η Kia αναφέρει ότι το μεγαλύτερο Forte θα συνεχίσει να πωλείται.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Η Kia μας δείχνει καμουφλαρισμένο το Tasman

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το 2025 και...