Νέο GMC Acadia

Σχετικά άρθρα

Την νέα γενιά του Acadia παρουσίασε η GMC, με το μοντέλο να έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις και να παίρνει κίνηση από τον 2,5-λίτρων turbo τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 328 ίππων που συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την κίνηση να στέλνεται είτε στον μπροστά είτε και στους δύο άξονες.

Στο εσωτερικό του επταθέσιου οχήματος υπάρχει οθόνη αφής 15″, ψηφιακός πίνακας οργάνων 11″, 6 θύρες USB, ασύρματος φορτιστής, WiFI hotspot, κλιματιζόμενα καθίσματα, θερμαινόμενο τιμόνι, ενώ διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό του 20 συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας οδηγού, με το Super Cruise να είναι έξτρα.

Η έκδοση AT4 έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, επαναρυθμισμένη ανάρτηση, σύστημα Active Torque Control AWD και κόκκινους γάντζους ρυμούλκησης. Η κορυφαία έκδοση Denali ξεχωρίζει από τις ζάντες 22″, από τις ξύλινες και τις δερμάτινες επενδύσεις και από το ηχοσύστημα της Bose με 16 ηχεία που διαθέτει και τεχνολογία ενεργή ακύρωσης θορύβου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM ανακαλεί 668.187 Chevrolet Equinox και GMC Terrain

454.722 Chevrolet Equinox και 213.465 GMC Terrain παραγωγής μεταξύ 2 Ιουνίου 2020 και 19 Μαρτίου 2023 ανακαλεί η General Motors επειδή ενδεχομένως έχουν ελαττωματικές...