Συγχώνευση των Honda Performance και Honda Racing, σχηματίζοντας τη Honda Motorsports

Σχετικά άρθρα

Η Honda Racing Corporation (HRC) και η Honda Performance Development (HPD) ανακοίνωσαν από κοινού σήμερα ότι η HPD θα μετονομαστεί, και θα είναι επίσημα γνωστή ως Honda Racing Corporation USA (HRC US), αρχής γενομένης από τη σεζόν του 2024.

Με αυτήν την αλλαγή, η HRC US θα διαδραματίσει αναπόσπαστο ρόλο στις παγκόσμιες δραστηριότητες μηχανοκίνητου αθλητισμού της Honda, που περιλαμβάνει τη συμβολή της στο πρόγραμμα F1 της εταιρείας.

Ως μια παγκόσμια οντότητα υπό την ομπρέλα της HRC, οι δύο ανεξάρτητοι αγωνιστικοί βραχίονες της Honda θα συνδυάσουν τη μοναδική τεχνογνωσία και τους πόρους τους για να ενισχύσουν τις δυνατότητες της Honda στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η HRC έχει έδρα τη Sakura της Ιαπωνίας και η HRC US τη Santa Clarita, στη Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Ο 24ωρος αγώνα στη Daytona, που έχει προγραμματιστεί για τις 27-28 Ιανουαρίου του 2024, θα σηματοδοτήσει τον εναρκτήριο αγώνα για τη νέα HRC US, με το Acura ARX-06 να φέρει τα λογότυπα της HRC στο αγωνιστικό του livery.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...