Η BMW teasάρει τη νέα X2

Σχετικά άρθρα

Πλησιάζει η στιγμή που η BMW θα αποκαλύψει τη νέα -δεύτερη- γενιά της X2, και σήμερα η γερμανική εταιρία έδωσε ένα teaser video που δεν μας αποκαλύπτει πολλά, αλλά είναι εύκολα διακριτή η σιλουέτα του μοντέλου.

Από πλευράς σχεδίαση, η X2 αλλάζει σημαντικά και πλέον έχει coupe σχεδίαση, όπως τα μεγαλύτερα X4 και X6. Παρατηρώντας το εμπρός μέρος του, βλέπουμε τις φωτιζόμενες γρίλιες του ψυγείου, οι οποίες έχουν διαφορετικό σχήμα σε σύγκριση με την X1, και μοιάζουν περισσότερο με τις γρίλιες που βρίσκουμε στην αναβαθμισμένη X6, αν και φαίνεται ότι οι αναλογίες είναι ελαφρώς διαφορετικές.

Η νέα X2 θα βασίζεται στην FAAR πλατφόρμα και προσφέρεται με την ίδια γκάμα κινητήρων που συναντάμε και στη νέα X1, όπου ανάμεσά τους υπάρχουν ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά σύνολα. Η M35i έκδοση θα φορά τον 2,0-λιτρο turbo τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 306 ίππων με 450 Nm ροπής. Η παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει προς τα τέλη του έτους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποκαλύπτεται η εμφάνιση του νέου Renault 5

Η Renault έχει κάνει γνωστό ότι τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου αμιγώς ηλεκτρικού της μοντέλου θα γίνουν στην έκθεση της Γενεύης, που θα διεξαχθεί...