Η Suzuki αποκαλύπτει το νέο Swift

Σχετικά άρθρα

Η Suzuki έκανε γνωστό ότι θα λάβει μέρος στην έκθεση Japan Mobility Show, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Τόκιο από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου 2023, και το θέμα για το περίπτερο της θα είναι “απαντήσεις για τον ενθουσιασμό σε όλο τον κόσμο”.

Η ιαπωνική εταιρία θα παρουσιάσει εκεί και το Swift Concept, που θα μας δείχνει την επόμενη γενιά του δημοφιλέστατου μοντέλου της. Η σημερινή -τρίτη- γενιά του Swift βρίσκεται στην αγορά από το 2016, κάτι που σημαίνει ότι έχει φτάσει στο τέλος του κύκλου ζωής του.

Μπορεί να χαρακτηρίζεται επίσημα ως πρωτότυπο, αλλά έχουμε την εντύπωση ότι η εμφάνιση του είναι πολύ κοντά στο τελικό προϊόν. Αισθητικά φαίνεται αμέσως οικείο και όμως υπάρχουν πολλές αλλαγές που αξίζει να επισημανθούν. Για αρχή, οι χειρολαβές για τις πίσω πόρτες δεν είναι πλέον τοποθετημένες ψηλά δίπλα στην κολόνα C, καθώς έχουν μετακινηθεί στο κανονικό τους σημείο.

Από το προφίλ φαίνεται να υπάρχει ένα σταθερό τζάμι στις πίσω πόρτες που δεν υπήρχε προηγουμένως, ενώ η νέα προεξέχουσα χαρακτηριστική γραμμή εκτείνεται από μπροστά προς τα πίσω. Παρατηρούμε επίσης το λογότυπο Hybrid στο μπροστινό φτερό μαζί με μια κάμερα τοποθετημένη στο κάτω μέρος των πλαϊνών καθρεπτών.

Παρατηρώντας το εμπρός μέρος, η όψη του νέου Swift φαίνεται να έχει εξελικτική σχεδίαση, με τη μάσκα να είναι μικρότερη και ενσωματώνει έναν αισθητήρα τοποθετημένο στην κορυφή της και μια κάμερα από κάτω. Η νέα μάσκα δεν περιέχει πλέον το σήμα της Suzuki καθώς το εταιρικό λογότυπο βρίσκεται πλέον στον προφυλακτήρα.

Το εμφανώς πιο κοντό καπό φαίνεται πιο στρογγυλό από πριν αν κρίνουμε από το περίγραμμά του, ενώ και τα φωτιστικά σώματα έχουν επανασχεδιαστεί διακριτικά. Το νέο Swift έχει ξεχωριστούς προβολείς ομίχλης, αντί αυτοί να ενσωματώνεται στα κύρια φώτα.

Η Suzuki έδωσε και μια φωτογραφία του πίσω μέρους του νέου μοντέλου της, με το νέο Swift να έχει LED πίσω φώτα και οριζόντιους κόκκινους ανακλαστήρες στα πλαϊνά του προφυλακτήρα.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες θα δημοσιευτούν στις 25 του μήνα, με το αυτοκίνητο να κυκλοφορεί εντός του 2024.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...