Η Tesla αυξάνει τις χρωματικές επιλογές των Model 3/Y, τοποθετώντας μεμβράνη βινυλίου

Σχετικά άρθρα

Ένας από τους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων για την Tesla είναι η περιορισμένη παλέτα χρωμάτων που προσφέρει στα μοντέλα της, καθώς -επί του παρόντος- προσφέρει μόνο πέντε χρώματα για τα Model 3 και Model Y στις ΗΠΑ, τα Midnight Silver Metallic, Pearl White, Deep Blue Metallic, Solid Black και Red.

Αυτό έχει οδηγήσει αρκετούς ιδιοκτήτες των μοντέλων της αμερικάνικης εταιρίας να παραμετροποιήσουν τα οχήματα τους, τοποθετώντας αυτοκόλλητη μεμβράνη βινυλίου, με την aftermarket αγορά να προσφέρει χιλιάδες επιλογές.

Φαίνεται, τώρα ότι η Tesla θέλει να πάρει λίγο από αυτό το μερίδιο, καθώς ανακοίνωσε σήμερα ότι παρέχει στους ιδιοκτήτες της μια ευρύτερη γκάμα χρωματικών επιλογών για τα Model 3 και Model Y, με κόστος που κυμαίνεται από 7.500 έως 8.000 δολάρια, ανάλογα με το χρώμα που επιλεγεί.

Η επιλογή ονομάζεται Color Wrap και η παλέτα περιλαμβάνει επιπλέον επτά χρώματα. Αυτά χωρίζονται σε δύο ομάδες: τρία από αυτά κοστίζουν 7.500 δολάρια, ενώ τέσσερα έχουν τιμή 8.000 δολάρια. Τα πρώτα περιλαμβάνουν το Slip Grey, το Satin Ceramic White και το Satin Stealth Black, ενώ στα δεύτερα βρίσκουμε το Glacier Blue, το Forest Green, το Satin Rose Gold και το Crimson Red.

Η Tesla αναφέρει ότι οι μεμβράνες είναι κατασκευασμένες από “αυτοθεραπευόμενο” υλικό με βάση την ουρεθάνη, η οποία όχι μόνο βελτιώνει την εμφάνιση του οχήματος, αλλά παρέχει επίσης προστασία για το υποκείμενο χρώμα, προστατεύοντας από πετραδάκια, γρατσουνιές και “αράχνη” πλυσίματος, με το το κόστος να περιλαμβάνει και την τοποθέτηση.

Προς το παρόν, η εν λόγω επιλογή είναι ένα πιλοτικό project και είναι διαθέσιμο μόνο στα συμμετέχοντα κέντρα εξυπηρέτησης της Tesla στις ΗΠΑ, με μόλις δύο εξ αυτών να τοποθετούν τις μεμβράνες. Και τα δύο βρίσκονται στη Καλιφόρνια, συγκεκριμένα στη West Covina και στο Carlsbad.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...