Ανανέωση για το Lynk & Co 06 με 299 άλογα

Σχετικά άρθρα

Την ανανεωμένη έκδοση του 06 κυκλοφόρησε η Lynk & Co, με το μοντέλο να αποκτά το προσωνύμιο EM-P. Στιλιστικά φέρει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρίας που πρωτοείδαμε στο Lynk & Co 08, με διαιρούμενους προβολείς, νέους προφυλακτήρες, λεπτά LED πίσω φώτα και νέες ζάντες.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέα, μεγαλύτερη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ δεν υπάρχει κανένας φυσικός διακόπτης, εκτός από αυτούς για τα ηλεκτρικά παράθυρα και τα αλάρμ.

Ο επιλογέας των ταχυτήτων έχει μεταφερθεί στη κολόνα του τιμονιού και έτσι η κεντρική κονσόλα έχει μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο αλλά και μια διπλή βάση ασύρματης φόρτισης για smartphones.

Έχει μήκος 4,35 μέτρα, πλάτος 1,82 μέτρων, ύψος 1,625 μέτρων, μεταξόνιο 2,64 μέτρων και προσφέρεται με έναν plug-in υβριδικό κινητήρα που συνδυάζει έναν 1.500άρη τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης 120 ίππων και δύο ηλεκτροκινητήρες, με το σύστημα να αποδίδει συνδυαστικά 299 άλογα με 568 Nm ροπής. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 19,1 kWh, που του χαρίζει ηλεκτρική αυτονομία 103 χλμ στον κινέζικο κύκλο μέτρησης CLTC.

Το Lynk & Co 06 θα κυκλοφορήσει στην κινεζική αγορά φέτος με αρχική τιμή περίπου 180.000 γουάν (23.560 ευρώ).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lynk & Co έρχεται στην Ελλάδα

Η Lynk & Co είναι μια κινεζο-σουηδική μάρκα αυτοκινήτων, συνιδιοκτησίας της Geely και της Volvo, και ιδρύθηκε στο Γκέτεμποργκ το 2016. Σήμερα, η Lynk...

Διέρρευσε το Lynk & Co 07-EMP

Στο πλαίσιο της διαδικασίας για την έγκριση τύπου, το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας (MIIT) δημοσίευσε φωτογραφίες του Lynk & Co 07-EMP, τα...