Συνελήφθη επειδή είχε μετατρέψει αυτοκίνητο να μοιάζει με περιπολικό

Σχετικά άρθρα

Η Lulia Pugachev, μια επιχειρηματίας από την Φλόριντα συνελήφθη επειδή είχε μετατρέψει ένα Dodge Charger να μοιάζει με τα περιπολικά της Περιπολίας Αυτοκινητόδρομου της Φλόριντα (Florida Highway Patrol).

Η 28χρονη είχε ντύσει το αυτοκίνητό της στα χρώματα των περιπολικών, ενώ τοποθέτησε αυτοκόλλητα που έμοιαζαν πολύ με τα σήματα της αστυνομίας αλλά και φώτα έκτακτης ανάγκης στην οροφή.

Η γυναίκα παραδέχτηκε πως ήταν η ιδιοκτήτρια της εταιρίας ασφαλείας FSO Guard και κατηγορείται για αντιγραφή οχήματος της Περιπολίας Αυτοκινητόδρομου της Φλόριντα, για οδήγηση αυτοκινήτου χωρίς άδεια κυκλοφορίας και για κατάχρηση πινακίδας κυκλοφορίας αντιπροσώπου ή κατασκευαστή.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε από τις αρχές, με την Pugachev να δηλώνει πως μαζί με τον σύζυγό της αγόρασαν το αυτοκίνητο σε μια δημοπρασία έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσουν στην επιχείρηση ασφαλείας και αποφάσισαν να το ντύσουν στα χρώματα των περιπολικών της Florida Highway Patrol επειδή “ερωτεύθηκαν” τον συνδυασμό των χρωμάτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...