Η Fisker μειώνει την τιμή του Ocean Extreme

Σχετικά άρθρα

Η Fisker ανακοίνωσε ότι αλλάζει τις τιμές του Ocean, μειώνοντας δραστικά την τιμή της κορυφαίας έκδοσης εξοπλισμού του και αυξάνοντας την τιμή των χαμηλότερων εκδόσεων του.

Πιο συγκεκριμένα, το κορυφαία Ocean Extreme τιμολογείται πλέον στα 61.499 δολάρια, ήτοι μια μείωση κατά 7.500 δολάρια. Επιπλέον, η Fisker τονίζει ότι οι πελάτες που έχουν ήδη παραγγείλει ή αγοράσει ένα Ocean Extreme θα λάβουν μια προσαρμογή τιμής κατά 7.500 δολάρια.

Σχολιάζοντας τη μείωση της τιμής, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Henrik Fisker, είπε:

Είναι σημαντικό για τη Fisker να ανταποκρίνεται στις ανταγωνιστικές πραγματικότητες στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά των ηλεκτρικών.

Χωρίς να το αναφέρει “καθαρά”, η δήλωση του Fisker αφορά την Tesla, με τη Fisker να πιστεύει ότι πρέπει να πλησιάσει πιο κοντά στη τρέχουσα τιμολόγηση της αγοράς.

Τούτου λεχθέντος, οι τιμές των εκδόσεων Ultra και Sport σημειώνουν αύξηση. Το Ultra αυξήθηκε κατά 3.000 δολάρια και κοστίζει 52.999 δολάρια και το Sport αυξήθηκε κατά 1.500 δολάρια στα 38.999 δολάρια. Η νέα τιμολόγηση θα τεθεί σε ισχύ στις 6 Νοεμβρίου, όταν η Fisker λέει πως θα ανοίξει τις παραγγελίες για τα MY2024 του Ocean. Όποιος έχει κάνει παραγγελία πριν από τις 5 Νοεμβρίου θα διατηρήσει την αρχική του (χαμηλότερη) τιμή.

Πέρα από τα νέα σχετικά με τις τιμές, η Fisker λέει ότι η Extreme έκδοση έχει επίσημα αυτονομία -κατά EPA- 350 μιλίων (563 χλμ.).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...