Η Alfa Romeo teasάρει αινιγματικά ένα ηλεκτρικό της μοντέλο

Σχετικά άρθρα

Η Alfa Romeo -χρησιμοποιώντας τη σελίδα της στο Facebook- ανέβασε μια αρκετά αινιγματική φωτογραφία, που μας δείχνει το πίσω μέρος ενός μοντέλου της που παραπέμπει στην Tonale, και τη λεζάντα να αναφέρει A New Era Begins (ξεκινά μια νέα εποχή).

Η γκάμα των κινητήριων συνόλων της Tonale διαθέτει επιλογές με ήπιο υβριδικό σύστημα, με πετρελαιοκινητήρα, καθώς και με plug-in υβριδικό σύστημα, με αποδόσεις από 130 έως 275 άλογα.

Προφανώς, λείπει ακόμα ένα μόνο κομμάτι του παζλ και αυτό είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα, αλλά το σλόγκαν στην παραπάνω teaser υπονοεί κάτι ριζοσπαστικό για την ιταλική μάρκα.

Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλείουμε ότι η Alfa Romeo ξεκινάει σιωπηλά την teaser καμπάνια της για το νέο μικρό μοντέλο που ετοιμάζει, που διέρρευσε πρόσφατα.

Παράλληλα η εταιρία έχει στα σκαριά και ένα μεγάλο ηλεκτρικό SUV που θα κυκλοφορήσει το 2027 και θα σταθεί απέναντι από την ηλεκτρική Porsche Cayenne και την BMW iX. Κύριες αγορές του θα είναι αυτή της Ευρώπης, της Κίνας και των Η.Π.Α, με το μοντέλο να βασίζεται στην STLA Large πλατφόρμα και να έχει αυτονομία έως και 805 χλμ. Θα διαθέτει 800 volt αρχιτεκτονική, με την μπαταρία του έχει την ικανότητα να φορτίζει από το 10 έως το 80% σε 30 λεπτά.

Πηγήfacebook

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Bentley teasάρει το νέο ειδικό μοντέλο της

Στις 7 Μαΐου η Bentley θα αποκαλύψει ένα νέο ειδικό μοντέλο που θα φέρει την υπογραφή της Mulliner, ήτοι του εσωτερικού τμήματος της βρετανικής...

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...