To 2025 η νέα γενιά του Chevrolet Bolt

Σχετικά άρθρα

Στα μέσα του περασμένου καλοκαιριού η διευθύνουσα σύμβουλος της General Motors, Mary Barra επιβεβαίωσε ότι η Chevrolet ετοιμάζει τη νέα γενιά του Bolt, χωρίς να δίνει έναν χρονικό ορίζοντα για το πότε θα δούμε στο δρόμο το νέο μοντέλο.

Αυτό έγινε σήμερα γνωστό και πάλι από την Barra, η οποία είπε ότι το νέο Bolt θα κυκλοφορήσει στην αγορά των ΗΠΑ το 2025, τονίζοντας ότι θα χρησιμοποιεί μια νέα τεχνολογία μπαταριών. Αυτά θα είναι οι Ultium μπαταρίες της εταιρίας, που κοστίζουν 40% λιγότερο.

Σε παλιότερη συνέντευξη της, η Barra είχε τονίσει ότι το Bolt είναι ένα σημαντικό αυτοκίνητο στο χαρτοφυλάκιο της General Motors, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Οι πελάτες μας αγαπούν το σημερινό Bolt. Έχει κάνει ρεκόρ πωλήσεων και έχει πετύχει μερικά από τα υψηλότερα αποτελέσματα ικανοποίησης πελατών και αφοσίωσης στον κλάδο. Είναι επίσης μια σημαντική πηγή πωλήσεων κατάκτησης για την εταιρεία και τη Chevrolet.

Θα διατηρήσουμε τη δυναμική προσφέροντας ένα νέο Bolt…και θα το βγάλουμε πιο γρήγορα σε σύγκριση με ένα ολοκαίνουργιο project, με σημαντικά χαμηλότερα έξοδα μηχανικής και επενδύσεις κεφαλαίου, ενημερώνοντας το όχημα με τεχνολογίες Ultium και Ultifi και εφαρμόζοντας την πειθαρχία μας “νίκη με απλότητα”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...