Εταιρία ενοικίασης αρνήθηκε να δώσει στον Max Verstappen αυτοκίνητο με τελική 315 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

Οι κανόνες είναι κανόνες και κανείς δεν εξαιρείται από αυτός, ακόμη και αν είσαι τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1.

Ο Max Verstappen αποφάσισε να περάσει μέρος των διακοπών του στη Πορτογαλία. Μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του, πήγε στο Αλγκάρβε με τρία ιδιωτικά τζετ τη περασμένη Δευτέρα. Προσγειώθηκαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Faro και από εκεί θέλησαν να νοικιάσουν 20 αυτοκίνητα. Πήγαν στο γραφείο της Sixt και ο υπάλληλος ζήτησε από όλους τους οδηγούς τα διαβατήρια ή τις ταυτότητές τους.

Ο Verstappen ήθελε να νοικιάσει μια Mercedes-AMG GT 63 S 4 Door Coupe, αλλά επειδή είναι 26 ετών, ο υπάλληλος δεν του επέτρεψε να το νοικιάσει, μιας και το αυτοκίνητο έχει τελική ταχύτητα 315 χλμ/ώρα και για να μπορέσει κάποιος να το νοικιάσει θα πρέπει να είναι ηλικίας άνω των 30 ετών, αλλιώς θα παραβιάσει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Τελικά ο Verstappen πήρε ένα λιγότερο ισχυρό μοντέλο, μια BMW Σειράς 5 με τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα. Όπως είπε εκπρόσωπος της Sixt:

Προκειμένου να βρεθεί μια φιλική προς τον πελάτη λύση επί τόπου, ο κ. Verstappen έλαβε ένα άλλο όχημα υψηλής ποιότητας. O μάνατζερ του, Raymond Vermeulen ήταν αυτός που τελικά νοίκιασε την Mercedes-AMG GT 63 S 4 Door Coupe.

Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν ειδικές περιστάσεις που δικαιολογούν μια απόκλιση από τους κανόνες. Αυτή είναι μια τέτοια περίπτωση. Ζητούμε συγγνώμη από τον κ. Verstappen. Μπορεί πλέον να νοικιάσει ότι αυτοκίνητο θέλει από εμάς ανά πάσα στιγμή. Δεν υπάρχει φυσικά καμία αμφιβολία για τις οδηγικές του ικανότητες και την εμπειρία του με δυνατά αυτοκίνητα.

Ο Verstappen και η παρέα του είχαν νοικιάσει την πίστα Autodromo Internacional do Algarve για μια διήμερη περιπέτεια στην πίστα, με τον Ολλανδό να ταξίδεψε στη συνέχεια στη Βραζιλία για να περάσει εκεί τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Διάβασε επίσης

Αντιμέτωπος με ποινή για υπερβολική ταχύτητα ο Max Verstappen

ΠηγήThesun.co.uk

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...