Ξεκίνησαν οι πωλήσεις της βασικής έκδοσης του Fisker Ocean

Σχετικά άρθρα

Σχεδόν 8 μήνες μετά την έναρξη των παραδόσεων του Ocean, η Fisker πέτυχε ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο. Πιο συγκεκριμένα, η αμερικάνικη εταιρία ανακοίνωσε ότι παρέδωσε το πρώτο Ocean Sport σε έναν τυχερό πελάτη της στο Λονδίνο, σε εκδήλωση που έγινε στο Fisker Lounge, εντός του πολυκαταστήματος Westfield.

Το Ocean Sport είναι η βασική έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού SUV, το οποίο διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα, τοποθετημένο στον μπροστά άξονα. Η απόδοση του είναι 275 άλογα, έχοντας αυτονομία έως 464 χλμ ανά φόρτιση. Τα 0-96 χλμ/ώρα (0-60 μίλια/ώρα) τα κάνει σε 6,9 δευτερόλεπτα. Διαθέτει μπαταρία φωσφορικών ιόντων λιθίου της CATL.

Παρότι βασική έκδοση, το Ocean Sport είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα του χώρου αποσκευών, πανοραμική γυάλινη οροφή και ζάντες 20 ιντσών, οθόνη 17,1 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας, ψηφιακό καθρέφτη και μαύρες οικολογικές επενδύσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...