Οι καλύτεροι οδηγοί για φέτος σύμφωνα με τους επικεφαλής των ομάδων

Σχετικά άρθρα

Μετά τους πιλότους και οι επικεφαλής των ομάδων της Formula 1 ψήφισαν μυστικά και επέλεξαν για μία ακόμα χρονιά τους δέκα καλύτερους οδηγούς κατά τη γνώμη τους.

Στη ψηφοφορία συμμετείχαν και οι δέκα επικεφαλής (με αλφαβητική σειρά): Alessandro Alunni Bravi, Bruno Famin, Christian Horner, Mike Krack, Guenther Steiner, Andrea Stella, Franz Tost, Frederic Vasseur, James Vowles και Toto Wolff, βγάζοντας για τρίτη συνεχόμενη φορά τον Max Verstappen.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Fernando Alonso και στη τρίτη ο Lando Norris. Ακολούθησε ο Charles Leclerc, ο Lewis Hamilton και ο Carlos Sainz, με την δεκάδα να την ολοκληρώνουν οι Oscar Piastri, Alex Albon, George Russell και Sergio Perez.

Το σύστημα βαθμολόγησης είναι ίδιο με αυτό των αγώνων, δηλαδή 25, 18, 15, 12, 10, 8, 6, 4, 2, 1, από την πρώτη μέχρι την δέκατη θέση, αντίστοιχα. Η ψηφοφορία ήταν μυστική.

Δες επίσης

Οι καλύτεροι οδηγοί για φέτος σύμφωνα με τους ίδιους τους πιλότους

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...