Στο σφυρί η πρώτη Ford Mustang Dark Horse για καλό σκοπό

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του περασμένου χρόνου, η Ford αποκάλυψε την Dark Horse έκδοση της νέας, έβδομης γενιά του δημοφιλούς sport μοντέλου της, και ο οίκος δημοπρασιών Barrett-Jackson θα βγάλει στο σφυρί το πρώτο αυτοκίνητο της έκδοσης που θα κατασκευάσει η αμερικάνικη εταιρία.

Η δημοπρασία θα γίνει στο Scottsdale από τις 20 έως 28 Ιανουαρίου, με το Mustang Dark Horse να πωλείται στις 27 του μηνός. Το πρώτο Dark Horse είναι βαμμένο σε μπλε Blue Ember Metallic χρώμα, ενώ ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- σπορ καθίσματα Recaro, τα πακέτα Handling και Appearance. Επιπλέον, διαθέτει την MagneRide ανάρτηση, διαφορικό Torsen K-brace και τα Pirelli Trofeo RS ελαστικά.

Όλα τα έσοδα από την τιμή πώλησης θα σταλούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Juvenile Diabetes Research Foundation (JDRF), ο οποίος εργάζεται για την πρόληψη και τη θεραπεία του διαβήτη τύπου 1.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη αυτονομία και ταχύτερη φόρτιση για το Ford E-Transit

Η Ford Pro αποκάλυψε σήμερα μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range (Εκτεταμένης Αυτονομίας), ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού...