Η TOM’s βελτιώνει την παλιά Supra και το GR Corolla

Σχετικά άρθρα

Στο περιθώριο του Tokyo Auto Salon οι Ιάπωνες της TOM’s Racing παρουσίασαν τα πακέτα που ετοίμασαν για την A80 Supra αλλά και για το Toyota GR Corolla. Οι αναβαθμίσεις είναι κυρίως αισθητικές, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό κάνοντας τα αυτοκίνητα ακόμα πιο ποθητά.

Το restomod της Supra αντλεί έμπνευση από την Supra TRD 3000GT που παρουσιάστηκε από την Toyota το 1994 και κυκλοφόρησε σε μόλις 35 μονάδες.

Η TOM’s τοποθετεί στο σπορ μοντέλο επιθετικό bodykit που αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, καπό με αεραγωγούς και μεγάλη πίσω αεροτομή.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε πράσινο χρώμα, υπάρχουν χρυσαφί ζάντες, μεγάλα φρένα και χαμηλότερη ανάρτηση.

Το GR Corolla έχει νέο εμπρός προφυλακτήρα που ενσωματώνει ένα ιδιαίτερα επιθετικό splitter και πλαϊνά fins. Έπειτα, στο προφίλ υπάρχουν νέες ποδιές και νέες ζάντες, ενώ έχουν τοποθετηθεί και ελατήρια που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος.

Στο πίσω μέρος βλέπουμε νέο -επίσης- προφυλακτήρα, ο οποίος φέρει νέες συνολικά 5 απολήξεις εξατμίσεων και έναν μεγάλο διαχύτη.

Στα άκρα του προφυλακτήρα υπάρχουν αεραγωγοί για την απαγωγή της θερμότητας από τα φρένα και της αεροδυναμικής πίεσης που δημιουργείται στους θόλους των τροχών, ενώ στο πάνω μέρος υπάρχει μια μεγάλη αεροτομή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...