Μια πρώτη ματιά του ανανεωμένο Volkswagen Golf R

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες του ανανεωμένου Golf R, με το αυτοκίνητο να είναι μεν καμουφλαρισμένο, αλλά αποκαλύπτονται οι νέοι προφυλακτήρες του.

Κάτω από το καπό του συναντάμε τον 2,0-λιτρο TSI κινητήρα που θα αποδίδει περισσότερα από 320 άλογα με 420 Nm ροπής. Θα συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο DSG κιβώτιο και με σύστημα τετρακίνησης.

Στο εσωτερικό το μοντέλο αποκτά καλύτερης ποιότητας υλικά, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 12,9″ και ευκολότερο χειρισμό, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,4″, με τα κουμπιά αφής στο τιμόνι να έχουν αντικατασταθεί από φυσικά κουμπιά, αλλά τα αφής έχουν παραμείνει για τη ρύθμιση του κλιματισμού και της έντασης. Η VW λέει πως αυτά έχουν βελτιωθεί και είναι πλέον φωτιζόμενα.

Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ενσωματώνει το ChatGPT και τον “έξυπνο” φωνητικό βοηθό Ida, με το ανανεωμένο Golf R να μπορεί να εξοπλιστεί και με head-up display.

Διάβασε επίσης

Επίσημο: Ανανεωμένα VW Golf και Golf GTI

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...