Η Honda παρέδωσε το 250στό HondaJet

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του 2015 η Honda ξεκίνησε τις παραδόσεις του HondaJet στους πελάτες της και στα τέλη του περασμένου μήνα η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε ότι παρέδωσε το 250ο αεροπλάνο της.

Η Honda Aircraft Company και οι συνεργάτες της γιόρτασαν το ορόσημο με μια ειδική εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Greensboro της Βόρειας Καρολίνας, με το ορόσημο να υπογραμμίζει την εξέχουσα θέση του αεροσκάφους στην αγορά των επιχειρηματικών αερομεταφορών.

Μέχρι σήμερα, το αεροσκάφος διαθέτει 14 πιστοποιήσεις τύπου σε όλο τον κόσμο. Η προοδευτική εξέλιξή του, από το HondaJet (2015), στο HondaJet Elite (2018), το Elite S (2021) και το τελευταίο Elite II (2022), έχει επαναπροσδιορίσει την κατηγορία των πολύ ελαφρών τζετ.

Κλείνοντας, η Honda Aircraft Company ανακοίνωσε ότι ο παγκόσμιος στόλος των HondaJet έχει ξεπεράσει τις 210.000 ώρες πτήσης, με εξαιρετική αξιοπιστία 99,7%.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...